Погинуо возач на путу Кањижа – Хоргош

Мушкарац стар 56 година погинуо је у саобраћајној несрећи која се догодила у суботу у послеподневним сатима на путу Кањижа – Хоргош. До несреће је дошло, највероватније, због неприлагођене брзине с обзиром на то да да је преминули, који је и управљао возилом ударио у заштитну ограду и на месту остао мртав.  Тешке телесне повреде задобила су три , а лакше две особе у  седам незгода које су се за викенд догодиле на  подручју Полицијске управе Кикинда. Процењена материјална штета процењена је на 571.000 динара.

Због неприлагођене брзине догодиле су се три, због радње возилом две , а због неуступања првенства пролаза, као и због пропуста возача услед лошег психолошког стања, непажње, расејаности до годила се по једна саобраћајна незгода.

 

Због учињених прекршаја против 38 учесника у саобраћају поднети су прекршајни поступци и издато је 159 прекршајних налога. Због вожње под дејством алкохола и психоактивних супстанци из вожње су искључена 23 возача од којих је седам задржано до 12 сати с обзиром на то да су имали више од 1,20 промила алкохола у крви.

Откривено је и 76 прекршаја некоришћења сигурносног појаса, исти је број осталих прекршаја, док је забележенно и 24 прекршаја прекорачења дозвољене брзине.

 

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!