1 октобра, 2023

Почиње подела још сто хиљада туристичких ваучера

Упис за добијање туристичких ваучера из нове туре почеће, на шалтерима ЈП „Пошта Србије“, у уторак, 20. јуна, најавио је министар туризма и омладине Хусеин Мемић, гостујући на РТС-у.

Право на ваучере имају пензионери, незапослени, корисници права на додатак за помоћ и негу другог лица, запослени са примањима која не прелазе 70.000 динара месечно, војни инвалиди, носиоци пољопривредног газдинства, студенти, а корисници ваучера могу бити и особе старије од 65 година које не остварују право на пензију.

Грађанима ће бити на располагању нових 100 хиљада ваучера појединачне вредности пет хиљада динара које могу користити у угоститељским објектима који учествују у систему доделе ваучера. Грађани који су ове године већ остварила право на ваучер, не могу да подносе пријаве за нове ваучере.

Потенцијални корисници су у обавези да, на шалтерима Поште, поднесу пријаве најкасније 30 дана пре почетка реализације аранжмана, односно период од дана подношења пријаве Пошти до првог дана коришћења резервисаног аранжмана не може да буде краћи од 30 дана. Крајњи рок за коришћење ваучера је 20. новембар 2023. године.

(ВИДЕО) Потпредседник Владе Милош Вучевић: Честитам на томе како сте од лудаје направили бренд

Изасланик председника Србије Александра Вучића и потпредседник Владе Милош Вучевић посетио је манифестацију „Дани лудаје“....

не, не , не!!!!!!