Пионирска одбојкашка селекција Србије у „Језеру”: Градоначелник поздравио репрезентативке

Градоначелник Никола Лукач посетио је данас тренинг пионирске одбојкашке селекције Србије и поздравио стручни штаб и наше репрезентативке које се у кикиндском „Језеру” припремају за Балканијаду и Првенство Европе, напоменувши да су све наше државне изабране екипе добродошле у Кикинду и изразивши наду да у нашем граду постоје идеални услови за спремање пред значајна надметања. Немања Зекић, селектор састава којег чине девојчице рођене 2007. године и млађе, потврдио је Лукачеве речи и надања.

– Све тече према замислима, услови су одлични, сјајни сте домаћини, немамо речи да изразимо с колико смо гостопримства обасути. Усредсређени смо на наредни месец и два велика надметања, а оба ће бити одржана у Врњачкој Бањи. Сви се надамо и да ће тада девојке бити успешне па да онда закључимо и да нам је Кикинда, као место припрема, била талична – нагласио је Зекић.

Јелена Чуданов, председница Спортског савеза Кикинде, додала је:

– Ми из Спортског савеза увек смо ту да подржимо овакве спортске активности. У интересу нам је да репрезентативне екипе долазе у Кикинду, поготово нам је значајно да су ту ове младе одбојкашице најбоље у Србији, јер у нашем граду има много девојчица које тренирају одбојку и сада у „Језеру” могу да се увере како то све изгледа у репрезентацији.

Градски већник Драган Пецарски, који иначе ради баш у кикиндској женској одбојци, закључио је:

– Постоји сарадња градске управе и Одбојкашког савеза Србије од акције „Мој први смеч”, а ове, прве припреме неке женске одбојкашке селекције Србије у нашем граду, наставак су свега. Биће тога још, наравно, и током ове године, а и у будућности, на свеопште задовољство и на корист одбојкашког спорта и у нашем граду и у целој држави.

Don`t copy text!