ОКИ Феникс домаћин 13. „Купа Кикинде” у седећој одбојци

Одбојкашки клуб инвалида Феникс, данас у дворани „Језеро” организује 13. „Куп Кикинде” у седећој одбојци. Такмичи се шест тимова: Искра (Бугојно), Бања Лука, Татабања (Мађарска), Смеч (Београд), репрезентација Србије и домаћи Феникс.

Турнир је пригодним речима отворио градоначелник Кикинде Никола Лукач, а представницима медија обратила се Јелена Чуданов, председница Спортског савеза Кикинде:

– Драго ми је да се овај турнир одржава по 13. пут и што нам долазе екипе и из других држава, а ове године имамо чак и судију и Мађарске. Све је на још вишем нивоу него ранијих година и увек ћемо да подржимо оваква такмичења, а колико чујем у плану је да идуће године буде још више учесника и то из још неких земаља.

Бранислав Драгин, тренер ОКИ Феникс, додао је:

– Овде су наши пријатељи који дуго долазе код нас, а и ми идемо редовно на њихове турнире. Ту је и репрезентација Србије која се спрема за првенство Европе у Италији и за коју наступа наш Кикинђанин капитен Феникса  Брандић, а ја сам члан стручног штаба. ОКИ Феникс иначе постоји 15 година што је дуг период за клуб оваквог типа, јер многи клубови у Србији су се и угасили.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!