Одбојка: Момци максимално у четири кола, девојке оба клуба без бода

Четврто коло било је на распореду у одбојкашким лигама у надлежности војвођанског Савеза, а момци Кикинде у нашем трећем рангу уписали су и четврту победу док девојке оба наша клуба, Кикинде 0230 односно Кикинде и даље немају нити бода на конту.

Вечерас у „Језеру”, ученици тренера Милана Радосавчева савладали су 3:0 тим Футога.

– Засад све иде према плану, сва четири тријумфа смо и очекивали и сада на миру можемо да се фокусирамо на два дербија која следе. Наредног викенда ћемо у Кулпин истоименом саставу, а потом у шестом колу чекаћемо Партизан из Бача. То су нам ривали за трон и те две утакмице требало би да нам покажу да ли смо кадри да освојимо прво место у нашој северној групи. Амбиције не кријемо, желимо у други ранг – Прву лигу Србије, која ће у наредној сезони бити проширена на 14 клубова – јасан је Радосавчев.

МОК КИКИНДА: Грујић, Видицки, Олајић, Тривунчић, Ковачев, Симић, Рајковић, Миланов, Урошевић, Бошкоћевић, Коковић, Грујичин, Њагрић, Живковић.     

У женској одбојци, у степену ниже – Војвођанској лиги, оба клуба из нашег града наставили су с убедљивим поразима: Футог – Кикинда 3:0 и Пролетер (Зрењанин) – Кикинда 0230, такође, 3:0.

– Повреде су нас коштале сезоне. Страх, нервоза, бежање од преузимања одговорности… Тим Кикинде 0230 је састав који треба чекати и који ће свој потенцијал показати – оптимиста је Игор Голијанин, тренер Кикинде 0230.

КИКИНДА 0230: Вуловић, Росић, Мијатовић, Цвејин, Ђурашиновић, Дамјановић, Савковић, Мадић, Миладинов, Радловић, Пролић, Станић.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!