НИСТЕ ВИ БЕОГРАЂАНИ, ВИ СТЕ СЕЉАЦИ! БЈЕЛОГРЛИЋ У ИМЕ ЂИЛАСОВАЦА ИЗВРЕЂАО СВЕ ВАН КРУГА ДВОЈКЕ

Повод за увреде је био тај што су грађани из приградских насеља гласали махом за листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“.

Глумац, редитељ и осведочени насилник Драган Бјелогрлић, који је иначе један од коловођа „ПроГласа“, иницијативе опозиције окупљене око Драгана Ђиласа и Маринике Тепић, најсрамније је извређао све грађане који не живе у кругу двојке!

Повод за увреде је био тај што су грађани из приградских насеља гласали махом за листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, што се опозицији која жели да прекраја изборну вољу народа није допало.

– Све што чини градско језгро, Нови Београд, Врачар, Звездара, Палилула, Вождовац мисли дебело опозиционо. То су све општине где је опозиција победила убедљиво. Ми говоримо о једном градском језгру и онда говоримо о Обреновцу, Лазаревцу, Младеновцу, Овчи, Борчи, Земун Пољу, Батајници где је победила власт – рекао је Бјелогрлић и изнео скандалозне увреде на рачун становника ових насеља:

– То су људи који долазе у град суботом, у тржни центар и то је њихов контакт са Београдом, овим Београдом који ви знате и који знају ваши гледаоци. Јер не верујем баш да доживљавате Бесни Фок или Котеж као Београд – рекао је ђиласовац у интервјуу „Вијестима“.

Бјелогрлић је овим наступом практично у име Ђиласове и Мариникине коалиције извређао све оне који не живе у кругу двојке, и поручио им: Нисте ви никакви Београђани, ви сте сељаци који су од Београда видели само тржни центар суботом!

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!