НИСТЕ ВИ БЕОГРАЂАНИ, ВИ СТЕ СЕЉАЦИ! БЈЕЛОГРЛИЋ У ИМЕ ЂИЛАСОВАЦА ИЗВРЕЂАО СВЕ ВАН КРУГА ДВОЈКЕ

Повод за увреде је био тај што су грађани из приградских насеља гласали махом за листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“.

Глумац, редитељ и осведочени насилник Драган Бјелогрлић, који је иначе један од коловођа „ПроГласа“, иницијативе опозиције окупљене око Драгана Ђиласа и Маринике Тепић, најсрамније је извређао све грађане који не живе у кругу двојке!

Повод за увреде је био тај што су грађани из приградских насеља гласали махом за листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, што се опозицији која жели да прекраја изборну вољу народа није допало.

– Све што чини градско језгро, Нови Београд, Врачар, Звездара, Палилула, Вождовац мисли дебело опозиционо. То су све општине где је опозиција победила убедљиво. Ми говоримо о једном градском језгру и онда говоримо о Обреновцу, Лазаревцу, Младеновцу, Овчи, Борчи, Земун Пољу, Батајници где је победила власт – рекао је Бјелогрлић и изнео скандалозне увреде на рачун становника ових насеља:

– То су људи који долазе у град суботом, у тржни центар и то је њихов контакт са Београдом, овим Београдом који ви знате и који знају ваши гледаоци. Јер не верујем баш да доживљавате Бесни Фок или Котеж као Београд – рекао је ђиласовац у интервјуу „Вијестима“.

Бјелогрлић је овим наступом практично у име Ђиласове и Мариникине коалиције извређао све оне који не живе у кругу двојке, и поручио им: Нисте ви никакви Београђани, ви сте сељаци који су од Београда видели само тржни центар суботом!

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....