Недељков показао да је Ђиласов

Недељков је за тајкунску телевизију Н1 рекао да су затражили „подршку за све грађане Србије који желе да живе у демократском друштву“

Раша Недељков, представник посматрачке мисије „Црта“ који својим деловањем више подсећа на политичара него на независног стручњака, борави у посети Бриселу, где је чланове правног тима у Социоекономском комитету ЕУ упознао са „налазима“ које је ова организација утврдила током посматрања изборног процеса у Србији.

Недељков је за тајкунску телевизију Н1 рекао да су затражили „подршку за све грађане Србије који желе да живе у демократском друштву“.

– Као организација која се бави демократијом и борбом за слободне и фер изборе, чинимо све како бисмо кроз анализе упознали што више актера са налазима и чињеницама које смо утврдили током посматрања изборног процеса пре изборног дана, самог изборног дана и након завршетка избора. На основу тога тражимо њихову подршку за све оне грађане који желе да живе у демократском друштву који ће се једног дана прикључити ЕУ и управо смо на адреси у којој тражимо савезнике за ту врсту борбе – навео је Недељков.

Шта Недељкова брига што је Савет Европе објавио да су избори у Србији били регуларни, шта га брига што је то рекао и известилац Европског парламента за Србију Владимир Билчик, он ради по налогу свог газде Драгана Ђиласа. Уосталом, то је Недељков и сам признао, када је рекао након избора да „им је остала само улица“ што је речник и манир опозиционог активисте а не неког неутралног посматрача каквим се иначе представља.

Извор: 24sedam

(ВИДЕО) На свечаности у Градској кући додељене борачке легитимације

У настојању да се побољша статус и положај бораца из ратова деведесетих, један од програма...

(ВИДЕО) Како да смањимо утицај стресогених фактора: Гост подкаста је др Горан Абрахам

Како утицати на смањење стреса и стресогених фактора који доводе до различитих болести, била је...

(ВИДЕО) Министарка др Дарија Кисић: Кикинда пример добре прaксе подршке породици и деци

https://youtu.be/FiBhRdb_kig?si=UzxqnrXNCAVSLhTn „Улица отвореног срца“ први пут организована у Кикинди била је посвећена деци са ахондроплазијом....