Недеља жена у Културном центру

Недеља жена посвећена 8. марту и ове године ће бити организована у Културном центру. Како истиче Тања Ножица из ове установе културе пета је година како се кроз мноштво програма обележава Дан жена.

-Потрудили смо се да припремимо разноврстан и интересантан програм за све наше суграђане. У понедељак, 4. марта у 19 сати биће отворена изложба под називом „Чаролија маште“ наше дугогодишње сараднице Љиљане Богосављев које организује и истоимену радионицу за децу већ пуних 13 година. Ово је њена прва самостална изложба слика – каже Тања Ножица.

 

Професорка докторка Споменка Мујовић биће гошћа у уторак у 19 часова. Овом приликом 81-једногодишњакиња промовисаће своју књигу „Подржи свој живот“. Наредног дана у исто време је представа „Чорба од канаринца“ аматерског позоришта „Јовица Јелић“ из Банатског Карађорђева, у режији Милана Мартиновића. Преподневни сати у четвртак резервисани су за предшколце вртића „Полетарац“ који ће израђивати честитке за 8. март. Истог дана у 19 сати је промоција књиге Јелене Бачић Алимпић „Последњи сати“.

У суботу, 9. марта Културни центар организује ликовну колонију која ће окупити 22 жене из Бечеја, Новог Бечеја, Карађорђева, Зрењанина, Банатског Великог Села, Мокрина и Кикинде.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!