Настављена и Подручна лига: Полет силан у Милошеву, Делија оштећен у Деспотовцу

Данас је настављено првенство и у нашем петом фудбалском разреду – у Подручној лиги „Зрењанин”, а у 16. колу наковачки Полет победио је 3:0 (1:0) у Новом Милошеву екипу Војводине и вратио се на друго место лествице, сада са четири бода мање од јесењег лидера српскоцрњанске Будућности која је поражена у Ченти. Наковчани су поготком Бабића из казненог ударца повели ближе одмору, а средином наставка, на асистенцију Драганова, Нешић је удвостручио предност. Шћепановић је до краја поставио коначан исход, снашао се пред мрежом домаћина након изведеног корнера.

Полет: Гајинов, Кењало (Узелац), Марковић, Шћепановић, Надлачки, Буцало (Пекија), Бабић, Мићин (Инђић), Нешић, Радловић, Драганов (Красин). 

Други наш подручни лигаш Делија, према речима Мокринчана, најпре је оштећен у Банатском Деспотовцу против Младости, а пред крај и декласиран 4:0 (1:0). Делија је на табели трећи одоздо с 13 бодова, а председник Даријан Симић вели:

– Домаћин је повео након пола сата, други гол постигао је почетком наставка. Тада на сцену ступа судија Стефан Пјевач, из Зрењанина, прво не искључује домаћег играча који већ има жути картон, а пети или шести пут већ чини фаул за још једну опомену и искључење, па убрзо  очигледан фаул у казненом простору домаћина извлачи ван шеснаестерца и ускраћује нас за пенал. Уместо свега тога, па да се надамо да меч може отићи у повољнијем смеру по нас, у финишу смо још и двапут савладани. 

Делија: Бадрљица, Ђукић (Баштованов), Тот, Бошњаков, Миладинов, Спахић, Перишић, Толмач, Малогајски (Штеванов), Врачев (Моноштори), Челекетић.

Don`t copy text!