Наше девојке представиће у понедељак Кикинду на „Ритму Европе“

На такмичењу „Ритам Европе“, које ће се одржати 23. октобра у Зрењанину, наш град ће представити Ена Гогић. За наступ на највећем музичком такмичењу за децу у Србији, Ена се пласирала на аудицији, одржаној у марту. Са њом ће на сцени бити плесачице Ива Племић, Милана Рајков и Ена Шошић, песма коју ће извести је „La la love“ са којом је 2012. године наступио Кипар „Еуросонгу“.

Срећу на такмичењу пожелела им је чланица Градског већа за културу и информисање, Валентина Мицковски.

– Такмичење подстиче младе таленте, што се потпуно уклапа у мисију нашег града. Мислим да су девојке прави амбасадори Кикинде, посвећене су и надарене, али су и дивне особе, скромне, вредне и добре ученице и веома се поносимо што ће нас представљати. Оне су инспирација за друге младе људе да не одустају од својих снова, да, без обзира на потешкоће, наставе да раде оно што воле. Што се нас тиче оне су, без обзира на пласман, већ победиле.

Мицковска је позвала суграђане да, слањем СМС порука, подрже наше представнице и помогну им да се што боље пласирају.

Ени Гогић ово је друго учешће на такмичењу „Ритам Европе“. Прошле године је, такође уз пратњу плесачица, наступила у Србобрану и заузела сјајно шесто место.

– Надам се да ће наши суграђани бити поносни на нас. Идемо на такмичење и да се дружимо, забавимо, да створимо лепе успомене – рекла је Ена Гогић.

Такмичење на којем млади изводе Евровизијске хитове, одржава се већ седам година. Ове године наступуће млади из 23 града који су се, за наступ у финалу, припремали на камповима одржаним у Зрењанину.

На Телевизији Прва пренос финалног такмичења заказан је за понедељак, 23. октобар, од 21 сата. Наше учеснице подсећају да се за њих гласа слањем поруке „песма_4“ на број 1557. Победници „доводе“ такмичење у свој град. Нашим девојкама желимо да то постигну, али, пре свега, да остваре нова познанства и врате се са лепим искуством.

Don`t copy text!