На захтев суграђана – реприза „Ја волим 90-e“, пре тога – „Disco forever“

Да је музичко вече са музиком из деведесетих година био пун погодак и да су Кикинђани жељни оваквих догађаја, показало се у петак, на вечери „Ја волим 90-е“ коју су организовали фејсбук група „Кикиндски корзо“ и „Pazzia night bar“. Вече је  протекло у сјајној атмосфери и дружењу, али је и хуманитарни резултат био одличан, каже један од организатора и администратор фејсбук групе „Кикиндски корзо“, која је иницирала догађај, Богдан Мандић.

– Било је око 400 људи и вече је протекло у одличном расположењу. Сви су донели слаткиш или сланиш за акцију Црвеног крста „Један пакетић – пуно љубави“. Жеља многих је да се понови ово лепо вече, да се поново дружимо и веселимо. Зато смо решили да организујемо репризу „Ја волим 90-е“ – каже Мандић.

Као и „премијера“, реприза ће се одржати у „Pazzia night bar“-у, који је суорганизатор програма. „Ја волим 90-е“ други део, заказан је за петак, 6. јануар. Да се понови сјајна атмосфера уз сјајан денс ритам и, можда, само мрву носталгије, поново ће се побринути DJ Momax. Почетак је у 21 сат, а цена улазнице је 200 динара.

Иницијална каписла за ове предновогодишње журке намењене свима у најбољим годинама – диско вечери које су ФБ група „Кикиндски корзо“ и Туристичка организација града организовали у летњем периоду, добиле су своје зимско издање.

„Disco forever“ назив је Велике новогодишње журке са музиком 80-их која је заказана за петак, 30. децембар, такође у „Pazzia night bar“-у.

– „Dress cod“ из 80-их није обавезан али, ако одлучите да се тако обучете, ми бирамо најбољи и награђујемо га – најављује Мандић.

DJ ће бити доказани мајстор за одличну атмосферу, Сава Грабић. Диско вече почиње у 21 сат, улазница је 200 динара.

Нема сумње да су нови вечерњи музички догађаји у граду изазвали велико интересовање оних који још увек нису завршили са младошћу и на томе им треба честитати, као и организаторима, чија се вера у „радост живота“ Кикинђана показала сасвим оправданом.

Don`t copy text!