МРК Кикинда победом над Колубаром, вратила егал у партијама: У Лазаревцу одлука о суперлигашу

У другој финалној утакмици доигравања за пласман у Суперлигу, рукометаши МРК Кикинде вратили су резултатски егал у партијама. Вечерас у „Језеру”, резултатом 22:19, победили су Колубару па ће одлука о прваку северно-централне групе Б лиге пасти у трећој утакмици, тзв. мајсторици, у Лазаревцу, која је на распореду 9. маја.

Други меч финалне серије подсетио је на први, само што су сада улоге биле обрнуте. Тада су, у Лазаревцу, Кикинђани имали на полувремену четири гола вишка, а сада је Колубара у нашем граду на одмору имала предност од три поготка – 8:11. И данас је у наставку уследио преокрет, а најзаслужнији за вечерашњи тријумф МРК Кикинде био је голман Славко Мишков.

Дакле, бољи из предстојеће, одлучујуће утакмице између Лазаревчана и наше екипе, у Суперлигу ће, а поражени у додатно доигравање, најпре против пораженог из мајсторице источно-западне групе Б лиге у којој ће се, у Костолцу, састати Рудар и Гоч из Врњачке Бање. Ко у том сусрету буде био успешнији, одмериће снаге у двомечу с десетопласираним из Суперлиге и онда ће та екипа од јесени имати статус члана најјаче наше рукометне дивизије.

МРК КИКИНДА: Ђукић, Балабан, Мајкић, Лисица 4(1), Георгијевски, Трнинић, Марковић, Мишков, Тодоров 2, Врговић 5(4), М. Панић, Л. Панић 3, Татари, Стојановић, Јовановић 4, Бошковић 4.

Д. П.

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!