(ВИДЕО) Млади бирају Кикинду и остају овде

Млади долазе и враћају се у Кикинду, многи и да би овде започели самосталан посао.

Милица Нешковић је свог супруга Васу, Кикинђанина, упознала у родној Суботици, у коју је он стигао пре десетак година у потрази за послом.

Данас је Милица у нашем граду отворила Мушки фризерски салон „Тhe Gentleman M“.

– Муж је добио понуду за посао у Кикинди и решила сам и ја да дођем као подршка и да почнем да радим самостално. Девет година радим као мушки фризер и сада први пут отварам сопствени салон – каже Милица. – Апелујем на младе да започну свој посао, посебно ако имају занат у рукама. Има посла за све и где год да се оде, треба се само осмелити.

Овај млади брачни пар ће, са сином Богданом, своју будућност наставити да гради у нашем граду. Милица ће, за сада, радити сама, а у плану јој је и да запосли колеге и да прошири посао.

Подршку породици Нешковић данас су пружили и градоначелник, Никола Лукач, и члан Градског већа, Саша Танацков.

– Ово није јединствен случај повратка младих и породица са малом децом, опредељених да овде креирају нову будућност. То је и потврда мени и мојим сарадницима да радимо добре ствари, и додатни импулс да помажемо младима, да обезбеђујемо услове како би они могу да се врате. У нашем граду заједнички креирамо лепши, бољи и безбеднији живот. Радимо на томе да буде више посла и да нас буде још више, да од Кикинде направимо још боље место за живот и рад – рекао је Лукач.

Васа, Милица и Богдан изабрали су Кикинду као лепше место за живот и подизање породице.

Нови, савремено уређени фризерски салон са новом, креативном енергијом, налази се у Улици Димитрија Туцовића 2.

 

Don`t copy text!