Лицитација земљишта у државној својини

Град Кикинда расписао је оглас за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини. Произвођачима је на располагању око 1.700 хектара њива. Највише, око 1.200 хектара налази се у катастарским општинама Мокрин, Сајан и Иђош, тако да је и земља која ће наћи на лицитацији лошијег квалитета односно слатине, трстици и мочваре. Земља се издаје на 15 година у свих десет катастарских општина. Почетна цена за земљу прве класе је 73.315, а за осму класу 23.348 динара.

Поступак јавног надметања органзује  се електронским путем, преко веб-апликације за спровођење јавног надметања – https://gp.upz.minpolj.gov.rs/InzemBid  која се налази на званичној веб-презентацији Управе за пољопривредно земљиште.

Рок за пријављивање и подношење документације је до 9. новембра у 15 сати. Отварање понуда за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта заказано је за 17. новембар у 12 часова.

 

(ВИДЕО) Посета министра културе Николe Селаковића: Значајна средства за „Теру“ и Музеј

Министар културе Никола Селаковић у оквиру посете Кикинди потписао је уговоре о конкурсном финансирању са...

(ВИДЕО) Кикинда може да рачуна на подршку Покрајине, истакла председница Владе Војводине Маја Гојковић приликом посете нашем граду

Почела је изградња атмосферске канализације у оквиру пројекта „Слив Моравска” коју заједнички финансирају Покрајинска влада...

Don`t copy text!