Двоструки аршини тајкунске опозиције: Да је било ко из власти уместо Микетића на снимку, ви бисте га разапињали

Посланик СНС Владимир Ђукановић говорио је о случају опозиционара Ђорђа Микетића.

Ђукановић је на платформи X (Твитер) истакао да опозиција упорно брани Микетића и да је, рецимо, било ко на власти уместо њега на снимку, иста та опозиција би га разапела.

– Да је било ко из власти уместо Микетића на снимку, ви би га разапињали. Имали би специјалне емисије и саговорнике на тему угрожености жена које су принуђене да се баве проституцијом, а које бахати представници власти искоришћавају за ниске страсти и то плаћају народним парама. Анализирали би данима ком криминалном клану припада тај припадник власти, од кога набавља кокаин, какве све баханалије иначе представници власти праве, ко учествује у оргијама, да ли такав може да буде у јавном животу, какав се пример даје друштву, посебно младима… Данима би вам то била ударна тема и не би вас било брига како је снимак доспео у јавност. Али, пошто је на снимку високо рангирани опозициони политичар са Шолак-Ђилас листе, онда вас баш брига за све горе поменуте теме. Е зато сте лицемери и зато ћете изгубити на изборима – написао је Ђукановић на свом профилу на друштвеној мрежи X (Твитер).

(Извор: 24sedam)

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!