Друга лига „Север” ОС Војводине за даме: Кикинђанке пред испадањем

Слично рукометашицама Кикинде и одбојкашице клуба с именом нашега града три кола пре краја сезоне пред испадањем су, уз једину разлику која се огледа у чињеници да ће рукометашице највероватније у други, а одбојкашице Кикинде 0230 у четврти ранг. Јасно је то након вечерашњег пораза у Панчеву од екипе Одбојке 013, резултатом 3:0 (25:21, 25:17, 25:21) што признаје и тренер кикиндских одбојкашица Драган Пецарски.

– Сужени избор играчица, због повреда и болести, није нам дозволио да урадимо нешто више у Панчеву. У првом сету обострано се грешило, а домаће су биле храбрије у финишу. Нисмо могли доћи до даха у другом сету што је проузроковало много гршака и у пријему и у нападу. У трећем сету дошли смо до наше игре, водили 19:11 и онда дозволили Панчевкама преокрет уз њихову невероватну серију од 14:2 – резимира Пецарски.

Кикинђанке би се већ сутра могле опростити од северне групе нашег трећег одбојкашког разреда, ако друга екипа Новог Сада савлада на домаћем терену другу екипу Срема из Сремске Митровице. У 20. колу, наредног викенда, Кикинда 0230 чекаће водећу Панонију из Бачке Паланке.

Кикинда 0230: Маћош, Берић, Сурла, Алексић, Ђорђевић, Сивчев, Станић, Милић.

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

(ВИДЕО) „Козара“ поново уговара производњу са пољопривредницима

https://youtu.be/fAQrpDR18Vg?si=lN7EuMEo1aC8tKm-   Пшеницу, иако је у солидном стању, потребно је заштитити, истакао је у подкасту...

(ВИДЕО) Посета високих званичника МУП-а: Кикинда обезбеђује заштиту својих грађана

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова Србије и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић...

Don`t copy text!