Ана Брнабић жестоко одбрусила србомрсцу Роту: Немачка од 2017. није спровела ниједну препоруку ODIHR, а другима дели лекције!

Немачка има у извештају ODIHR два пута више препорука него пре.

Премијерка Србије Ана Брнабић огласила се на друштвеној мрежи „X“ и одговорила познатом србомрсцу Михаелу Роту, у ког се куне опозиција окупљена око листе „Насиљем против Србије“ коју предводи тајкун Драган Ђилас.

Премијерка је подсетила грађане Србије да Немачка није успела да примени ниједну препоруку ODIHR, а са друге стране даје себи за право да одређује другима како треба да изгледа изборни процес.

– Драги господине Рот, уместо да делите сваку своју мисао о пословима других земаља, и уместо да дозволите себи слободу да делите покровитељске савете са другима, зашто не бисте заједно са другим немачким институцијама применили препоруке које ODIHR има за тебе? Чини се да нисте имплементирали ниједну од 2017. С друге стране, Србија је, наиме, у протеклих 7 година у потпуности, углавном или делимично применила 54 препоруке. Као резултат тога, у последњем извештају ODIHR-а имамо мање препорука него у претходном – написала је Брнабић.

(ВИДЕО) Предата листа Коалиције „Александар Вучић- Кикинда сутра”

Изборна листа кандидата за одборнике коалиције окупљене око Српске напредне странке „Александар Вучић- Кикинда сутра”...

(ВИДЕО) Хуманитарна организација Срби за Србе: За нову кућу породице Тот-Докић из Мокрина

Хуманитарна организација Срби за Србе позвала је донаторе широм света да се прикључе њиховој новој великој...

Don`t copy text!