Српска лига „Војводина”: Реми ОФК Кикинде и Новобановчана

Други везани реми у српсколигашкој „Војводини” забележили су фудбалери ОФК Кикинде, одигравши на Градском стадиону 1:1 с Омладинцем из Нових Бановаца. Кикинђани су напали у првом делу, по тешком терену играли практично на половини Новобановчана, уз велики број корнера створили и неколико зрелих прилика, промашили и пенал па до одмора погодака није било.

Након што је у 16. минуту Прерадов оборен у казненом простору, Лолић је с беле тачке погодио пречку Благојевића, Петровић је након пола сата игре имао велику шансу, Вељовић га је идеално упослио, а још је и Лукић тукао главом и с два метра пребацио оквир.

У наставку пао је темпо, а најконкретнији био је покушај домаћег резервисте Ковачевића да би потом голман гостију одбранио и одбитак Лолићу. Финиш је, ипак, донео голове.

Четврт сата пре краја Стокић је центрирао, Богдан Мојсиловић, последњи у низу новајлија, из другог плана лепо је тукао из прве и дебитовао поготком. Међутим, пет минута касније Радован Аврам, из једине опасности на утакмици коју су креирали Новобановчани, поравнао је после набачене лопте, која је пала на 13 метара. Ефектно је нациљао у горњи угао Опарнице за коначан исход.
ОФК КИКИНДА: Опарница, Лукић, Бељић, Ивановић (Ковачевић), Вељовић (Б. Мојсиловић), Петровић (Мирков), Стокић, Црнојевић, Прерадов, Рафаел, Лолић.
Д. П. 

ПОБЕДЕ КОЗАРЕ И ДЕЛИЈЕ
Пето коло било је на распореду и на војвођанском „Истоку”, одигране су четири утакмице, а Козара је, у Великом Селу, победила 4:1 (стрелци: Крмар двапут, Томић, Б. Бунић) меленачку Русанду, као и у Подручној лиги у којој је, у Мокрину, Делија резултатом 2:1 (Спахић двапут – Ћорић) славио против кикиндског ЖАК-а.

Don`t copy text!